Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:05:2021 19:34
Medie: Leicester afgiver klubbens første bud på Lille-talent

Lille-spilleren kommer nok til at spille Champions League-fodbold i næste sæson uanset hvad.


Leicester har afgivet klubbens første bud på Boubakary Soumaré, der til daglig udgør en vigtig brik hos midtbanen i franske Lille, der i denne sæson er mesterskabskandidater.

The Foxes er favoritter til at hente Soumaré til Premier League, skriver det franske medie, RMC Sport.

Ifølge det franske medie har klubben afgivet deres første officielle bud i forsøget på at hente den 22-årige spiller til klubben.

Samtalerne mellem de to klubber skulle skride planmæssigt fremad i en transfer, der beløber sig til omkring 25 millioner euro.

Soumaré har angiveligt givet sit ‘ja’ til Leicester, der kan være klubben, som lokker endnu en talentfuld spiller til Premier League. Youri Tielemans og senest Wesley Fofana er det også lykkedes Rodgers og co. at kapre.

Mandag aften skriver den pålidelige journalist, Fabrizio Romano, desuden på sin Twitter-profil, at Soumaré allerede i februar indgik personlige detaljer med Leicester.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED