AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:07:2022 13:24
Medie: Landshold overvejer at droppe uvaccinerede spillere til VM

Med mindre et halvt år til VM-slutrunden, eksisterer der fortsat strenge restriktioner i Qatar.


Om 127 dage fløjtes VM-slutrunden i Qatar i gang.
 
Og foruden det noget atypiske tidspunkt, som turneringen begynder på, så kan et andet parameter også gøre sig gældende.
 
Nemlig hvor mange spillere, der er vaccineret mod corona på de respektive landshold.
 
Ifølge avisen Daily Mail, overvejer den engelske landstræner, Gareth Southgate, nemlig at lade være med at udtage de spillere, som ikke er vaccinerede.
 
Mediet skriver videre, at der er en række spillere, som man normalvist ville forbinde med England og en slutrunde, som sandsynligvis ikke kommer med, hvis beslutningen bliver en realitet.
 
Qatar har fortsat krav om karantæne ved indrejse til landet, og det kan betyde, at uvaccinerede spillere går glip af de første fem dage af træningen.
 
Da England tilmed spiller på åbningsdagen, så efterlader det ikke megen tid på træningsbanen hos de, som ikke er vaccinerede.
 
FIFA er dog i øjeblikket angiveligt i gang med et større lobbyarbejde, som skal få Qatar til at løsne kravene i forhold til corona.
 
Flere Premier League-klubber er også blevet ramt af coronarestriktionerne rundt om i verden i forbindelse med sæsonforberedelserne. Crystal Palace har ladet en række spillere blive hjemme, mens Chelsea må undvære Ruben Loftus-Cheek og N'Golo Kanté på deres til USA, ligesom Manchester City må undvære Ilkay Gündogan af samme årsag - at spillerne ikke er fuldt vaccinerede.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE