AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2019 22:12
Medie: Kramaric skal være West Hams nye 9'er

West Ham har udset sig Hoffenheims Andrej Kramaric, erfarer Calciomercato.


West Ham har igennem sæsonen døjet med at finde den rigtige spidsangriber. Hverken Marko Arnautovic, Chicharito, Andy Carroll eller Lucas Perez har for alvor leveret, og derfor er klubben begyndt at kigge sig om efter en ny 9'er.

London-klubben er blandt andet blevet sat i forbindelse med AS Romas Edin Dzeko, men Calciomercato skriver nu, at Andrej Kramaric også er på ønskelisten.

Kramaric skiftede fra kroatiske Rijeka til Leicester tilbage i begyndelsen af 2015, men angriberen blev aldrig nogen succes for The Foxes. Et år senere blev han udlejet til Hoffenheim, som købte ham fri den efterfølgende sommer.

I det tyske er Kramaric til gengæld blomstret op, og han står noteret for 20 scoringer i alle turneringer i indeværende sæson.

Af denne grund skulle West Ham altså være klar til at give Kramaric en ny chance i Premier League, selvom det endnu er uvist om den kroatiske landsholdsangriber selv kan acceptere, at han formentlig ikke kommer til at spille europæisk fodbold i næste sæson, skulle han skifte til London-klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED