Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2020 14:48
Medie: Klopp er en af kun to drømmekandidater til den tyske landstrænerpost

Augsburger Allgemeine skriver, at Liverpool-tyskeren er en ud af kun to mulige erstatninger for Joachim Löw.


Det tyske landshold har lignet en skygge af sig selv siden verdensmesterskaberne i 2018, og det hele kulminerede tirsdag i Die Mannschafts størte nederlag nogensinde, da man tabte hele 6-0 til Spanien i Nations League.

Joachim Löw ligner derfor mere og mere end mand, som læner sig op ad en fyreseddel. Skulle det nå dertil, hvor det tyske fodboldforbund vælger at give ham øksen, bliver det interessant at se, hvorvidt Jürgen Klopp bliver tilbudt muligheden for at overtage.

Ifølge Augsburger Allgemeine er Jürgen Klopp i hvert fald en af  de to drømmekandidater til posten som tysk landstræner. Mediet skriver, at Klopp nu har opnået alt, hvad der er at opnå med Liverpool, og at han med sin karisma og personlighed ville være den helt ideelle person til at rette op på landsholdets noget skadede omdømme.

Men hvor Klopp førhen var den eneste helt oplagte kandidat, skulle Hansi Flick nu også anses som en mulig fremtidig tysk landstræner. 

Klopp har kontrakt med Liverpool frem til 2024 og forlængede sin aftale sidste sæson, så som udgangspunkt må man gå ud fra, at han ikke hverken kan eller ønsker at forlade Liverpool før tid, men skulle Löw bliver fyret, bliver det alligevel spændende at følge situationen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED