AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2019 20:39
Medie kårer Vestergaard som et af de bedste indkøb

Premier League-sæsonen er gået på hæld, og det har fået sportsmediet Whoscored til at kigge på de bedste indkøb.


Der blev brugt store summer sidste år, da Premier League-holdene kunne købe spillere til den netop overståede sæson.

Nu hvor sæsonen er slut, har sportsmediet Whoscored ud fra en række parametre kigget på, hvordan start-elleveren af de bedste spillere købt sidste sommer ser ud.

Der er blandt andet blevet plads til en dansker på holdet.

 

Målmand: Lukasz Fabianski (West Ham) - 7.02 rating

Den polske målmand kom til klubben efter en periode, hvor der har hersket stor usikkerhed om, hvem der bør være førstemålmand: Joe Hart eller Adrian? Fabianski faldt dog hurtigt til i klubben og vandt pladsen mellem stængerne. Det gjorde han så godt i sæsonen, at han nu kan pryde sig af at være en af de målmand, der har haft flest redninger i løbet af sæsonen. 

 

Højre back: Ricardo Pereira (Leicester) - 7.34 rating

Pereira viste sig hurtigt at kunne indgå i fornemme spillemæssige kombinationer med angriber Jamie Vardy. At Leicester undervejs i sæsonen ændrede træner ikke på det faktum, at Pereira både defensivt og offensivt har bidraget meget. Han er registreret til at lave næstflest tacklinger blandt forsvarsspillerne i Premier League. 

 

Center-back: Jannik Vestergaard (Southampton) - 7.07 rating

Godt nok har den danske forsvarsspiller kun spillet 23 kampe for Southampton denne sæson primært på grund af skader. Men spilletiden har han udnyttet til at vise sine gode evner som robust center-back, og han har blandt andet stået for næstflest clearinger i Premier League denne sæson. Forventningerne til næste sæson bør derfor være endnu højere.

 

Center-back: Fabian Schar (Newcastle) - 7.30 rating

Schars gode form for Newcastle har været en stærk medvirkende årsag til, at den traditionsrige klub har holdt afstand til nedrykningspladserne denne sæson. Den stærke indsats fra schweizeren har fået større klubber som Arsenal og Tottenham til at holde et vågent øje med ham. Newcastle er dog ikke interesseret i at sælge.

 

Venstre back: Lucas Digne (Everton) - 7.36 rating

Et af sæsonens helt store defensive signings kom fra Everton, som hentede Lucas Digne i FC Barcelona. Den franske forsvarsspiller indfriede hurtigt de høje forventninger og er flere gennem i løbet af sæsonen blevet indkaldt til det stærke franske landshold. Han scorerede fire mål og lagde op til fire mål i sæsonen.

 

Højre midt: Riyad Mahrez (Manchester City) - 6.96 rating

Manchester Citys dyreste signing hidtil har som bekendt haft sine udfordringer med at overbevise træner Pep Guardiola om, at han ikke skal sidde på bænken i de store kampe. Ikke desto mindre har algeren imponeret stort, når han har fået chancen fra start. Sluttede fornemt af med et flot mål mod Brighton.

 

Central midtbane: Joao Moutinho (Wolves) - 7.06 rating

Den portugisiske midtbanespiller kom til fra Monaco og fandt hurtigt et godt makkerskab med Ruben Neves. Hans defensive indflydelse kan der ikke sættes en finger på, og med 84 nøgleafleveringer og otte assists fik Moutinho bevist, at han sagtens kan begå sig i Premier League. Hans rolige attitude og rutine betyder meget for klubben.

 

Central midtbane: James Maddison (Leicester) - 7.20 rating

James Maddison har været på manges læber denne sæson. Og det med rette. Den unge midtbanespiller har oplevet sit helt store gennembrud denne sæson, hvor hans evne til at skabe kreative situationer har været indiskutabel. Maddison leverede ligesom Moutinho et hav af nøgleafleveringer i det fremadrettede spil hen over sæsonen.

 

Venstre midt: Felipe Anderson (West Ham) - 7.22 rating

Brasilianeren fik fra første kamp skabt kulør på West Hams fløj med sine driblinger og gode indlæg. Med ni mål og fire assist skulle Anderson hurtigt blive en vital del af West Hams offensiv, men også defensivt kunne brasilianeren fint være med. Han bidrog nemlig med flere 89 tacklinger i løbet af sæsonen, hvilket må siges at være meget for en offensiv spiller.

 

Angriber: Salomon Rondon (Newcastle) - 7.05 rating

Rondon fik en permanent kontrakt med Newcastle sidste sommer. Det kvitterede han med 11 mål og syv assists under træner Rafa Benitez. Angriberen havde aktier i 42,9 procent af Newcastles 42 mål i denne sæson, og sammen med angriber Ayoze Perez blev han en fryd for øjet for de mange Newcastle-fans. 

 

Angriber: Raul Jimenez (Wolves) - 7.07 rating

Den mexikanske angriber har bidraget med store øjeblikke for Wolverhampton i denne sæson. Han har haft en finger med i spillet i 20 ud af 47 scoringer i denne sæson, hvoraf han selv har nettet 13 gange. Det er også blevet til mange afgørende afleveringer, og derfor runder Jimenez holdet med de bedste nyindkøb af på fornem stil.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED