AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:06:2020 09:35
Medie kårer: Her er verdens fem bedste defensive midtbanespillere

90min.com har sat sig for at kåre de fem bedste defensive midtbanespillere i verden - og der er to Premier League-spillere i blandt.


5. Marcelo Brozovic – Inter

- Utrætteligt arbejde uden bold er essentielt i Contes system, hvor Brozovic er den jagtende, forstyrrende midtbanespiller, som giver modstanderne mareridt, når de har bolden.

4. Fabinho - Liverpool

- Efter en langsom start på livet på Merseyside har Fabinhos aggressive stil og gode pasninger kastet ham op blandt de bedste defensive midtbanespillere i Europa.

3. Casemiro – Real Madrid

- Brasilianeren elsker at tackle. Han elsker at stjæle bolden, og han elsker at bygge angreb op, hvilket viser hans ’all-action’-spillestil. Hans indflydelse var nøglen til Los Blancos’ nylige Champions League-succes.

2. N’Golo Kante – Chelsea

- Hans indflydelse i Premier League som helhed kan ikke undervurderes. Han er den eneste spiller, der har vundet to Premier League-titler i træk med to forskellige klubber, hvilket bare beviser hvor vigtig Kante har været for både Leicester og Chelsea.

1. Joshua Kimmich

- Kimmich er robust, teknisk dygtig, beslutsom, klog og hårdtarbejdende. Han er i stand til at kontrollere tempoet i kampene, sætte hælene i når der skal forsvares, men han giver også millimeterpræcise afleveringer fremad, der starter (eller slutter) et angreb. Det er svært at se nogen vippe ham af pinden de næste par år.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED