Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:09:2021 17:01
Medie: Italiensk legende rygtes til Newcastle

Gennaro Gattuso, der opnåede legendestatus gennem sin tid som aktiv fodboldspiller hos AC Milan, sættes i forbindelse med jobbet som Newcastle-træner, såfremt klubben skiller sig af med Steve Bruce.


Det er blot blevet til tre point efter seks kampe for Newcastle i Premier League i denne sæson. Derfor er Steve Bruce under pres.
 
Det italienske medie Calciomercato skriver, at Premier League-klubben er begyndt at se sig om efter et alternativ til Steve Bruce.
 
Ifølge mediet bringes den italienske træner Gennaro Gattuso i spil som en mulig kandidat, skulle Newcastle beslutte at svinge øksen.
 
Der skulle være en god sandsynlighed for, at det vil ske, hvis Newcastle i den kommende weekend taber til Wolverhampton.
 
Gattuso er i øjeblikket ledig på jobmarkedet, efter at han forlod Napoli til fordel for Fiorentina i sidste sæson. Hos La Viola blev det dog blot til tre uger i trænersædet efter uenigheder med ledelsen.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE