Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Her er Chelseas førsteprioritet i januar

Af Emil Plovgaard
30.09.2023 Kl. 08:23
Chelsea har lagt planer for, hvad der skal ske i det kommende transfervindue.

Chelsea har blot hentet fem point ud af 18 mulige i denne Premier League-sæson.

Det er især det offensive, det har haltet med.

Og det vil The Blues nu forsøge at ændre på i det kommende transfervindue i januar. Her er klubben nemlig på jagt efter en ny angriber, skriver mediet Football Insider.

 

 

Christopher Nkunku blev ellers hentet ind som klubbens helt store angriber i løbet af sommertransfervinduet, men han er i øjeblikket ude med en skade, som han pådrog sig i pre-season.

Den tidligere Leipzig-stjerne ventes at være ude frem til slutningen af året.

Nicolas Jackson, der ligeledes blev hentet ind i sommervinduet, er klubbens angriber i øjeblikket, men han har haft problemer med at gøre sin indflydelse gældende for Mauricio Pochettinos mandskab.

Den senegalesiske landsholdsspiller scorede godt nok i klubbens 1-0-sejr over Brighton i midtugen, men ellers er det blot blevet til yderligere et mål i Premier League.

Desuden er han ikke til rådighed til lokalopgøret mod Fulham på mandag, efter at han har raget fem gule kort til sig indtil videre i denne sæson.

I det hele taget er det længe siden, at Chelsea har haft en angriber, der for alvor har brændt banen af. Den seneste til at score 20 mål i en Premier League-sæson var Diego Costa, som gjorde dette i 2016/17-sæsonen.

Klubbens topscorer i den forgangne sæson, Kai Havertz, der scorede syv mål i Englands bedste række, skiftede til Arsenal i sommer.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Hvad laver du, Højlund? "Det er jo kriminelt"

2. BREAKING: Manchester United tager Antony til nåde

3. – Harry Kane vender retur til Premier League

4– Onana er en af verdens bedste målmænd

5. Napoli-stjerne truer med sagsanlæg: PL-storklub øjner en chance

Annonce