AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:07:2019 20:35
Medie: Galatasaray tæt på at leje Uniteds Fred

Manchester United skulle angiveligt have accepteret et lejebud fra Galatasaray på Fred.


Historien om Manchester Uniteds Fred har ikke været det eventyr, klubben håbede på, da han blev købt i Shakhtar Donetsk for £52 millioner sidste sommer.

Den 26-årige brasilianer har nærmest været en regulær fiasko siden sin ankomst.

Nu melder det tyrkiske medie Fotomac, at Galatasasay har haft positive møder med repræsentanter fra Fred og Manchester United i håbet om at kunne leje midtbanespilleren i den kommende sæson.

På trods af den dårlige start i Manchester United skulle Ole Gunnar Solskjaer stadig have stor tiltro på Freds evner på banen, men den norske United-træner skulle på lige fod med klubben have en interesse i at leje Fred ud, så han kan genfinde fordums styrke i den tyrkiske storklub og komme stærkere tilbage til Manchester United næste sommer.

Ifølge det tyrkiske medie er Galatasaray villige til at betale to millioner euro for lejemålet samt overtage alle lønudgifter.

Med den mulige tilgang af Sean Longstaff fra Newcastle ligner det heller ikke, at der venter Fred en startplads hos United, når sæsonen om få uger går i gang.

Også Roma skulle være ude efter at købe Fred, da klubbens nye træner Paulo Fonseca tidligere som Donetsk-træner har arbejdet sammen med Fred.

Men Manchester United skulle altså ikke være interesseret i at sælge midtbanespilleren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED