Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:08:2022 11:51
Medie: FC Barcelona har tilbudt trio til Chelsea

De to klubber har angiveligt opbygget et godt forhold til hinanden.


Chelsea har fået tilbudt muligheden for at hente Pierre-Emerick Aubameyang, Frenkie de Jong og Memphis Depay, der alle har det til fælles, at de er på kontrakt hos FC Barcelona.
 
Det skriver London Evening Standard.
 
Det er endnu uvist, om Chelsea vil foretage sig noget i forhold til de tre spillere, men ifølge mediet har klubbens nye ejer, amerikanske Todd Boehly, opbygget et godt forhold til den catalanske storklub på trods af, at klubben fra Camp Nou tidligere på sommeren har præsenteret Raphinha og Jules Koundé, der ellers var på vej til Londonklubben.
Aubameyang skiftede til Barcelona i vinter, men han overvejer allerede nu sin fremtid grundet ankomsten af Robert Lewandowski fra FC Bayern München.
 
Chelsea-manager Thomas Tuchel kender Aubameyang særdeles godt fra deres fælles tid hos Borussia Dortmund.
 
De Jong er det primære transferemne hos Manchester United, men midtbanespilleren har stillet sig tøvende i forhold til et skifte til Old Trafford denne sommer trods sit gode kendskab til Erik ten Hag.
 
Slutteligt er der Memphis Depay, som tidligere har været at finde i Premier League, nærmere bestemt hos Manchester United. Han er blevet tilbudt Chelsea, fordi FC Barcelona forsøger at styrke sin økonomiske position.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE