AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:03:2020 21:24
Medie: Everton tæt på at hente Championship-angriber

Premier League-klubben Everton føler sig overbevist om, at de indenfor nærmeste kan præsentere et angrebstalent fra The Championship.


Everton har i mange år været kendt for at handle unge spillere, udvikle dem for til sidst at sælge dem videre til større klubber. Nu kan The Toffies være tæt på at hente endnu et stortalent til klubben, da Everton meldes tæt på at Wigan-angriberen Joe Gelhardt.

Gelhardt er endnu ikke fyldt 18 år og spiller derfor på en ungdomskontrakt i Wigan. Everton håber derfor på, at de kan overbevise ham om at skifte til Goodison Park inden maj måned. 

Wigan ønsker ikke at slippe deres stjernefrø gratis og de prøver derfor at overtale den unge englænder til at blive hos Championship-klubben efter sin 18 års fødselsdag. Det bliver dog langt fra nemt, da Everton, ifølge Football Insider har låst sig fast på, at de vil bringe Joe Gelhardt til klubben, hvor han kan fortsætte sin udvikling.

I de engelske medier går der også rygter om, at merseyside-rivalerne fra Liverpool har et godt øje til den 17-årige angriber.

Joe Gelhardt har i denne sæson fået spilletid i 15 Championship-kamp for Wigan.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED