AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:03:2020 15:30
Medie erfarer: Woodward drømmer om at signe disse fem spillere

Daily Mirror skriver, at Ed Woodward har fem spillere, som han virkeligt drømmer om at signe for Manchester United lige nu.


Ed Woodward tillader sig at drømme stort forud for det næste transfervindue, hvor næste stadie af genopbygningen af Manchester United skal hjælpes på vej med tre til fem nye signings, hvis man skal tro rapporterne.

Og der er i hvert fald fem spillere, som Manchester United-chefen virkeligt brænder for at signe, skriver Daily Mirror.  Det drejer sig efter sigende om disse fem:

Jadon Sancho:

Den unge englænder er måske det største talent i fodbold lige nu, og med et tocifret antal assists og mål i Bundesligaen er det intet under, at han er eftertragtet.

Woodward skulle have været fan af Sancho gennem lang tid, og adskillige medier får det til at lyde som om, at den 19-årige winger har kurs mod Old Trafford.

Kalidou Koulibaly:

The Red Devils skulle angiveligt have budt på den senegalesiske midterforsvarer sidste sommer, hvilket kunne være et bevis for, at Koulibaly har stået højt på Woodwards ønskeseddel i lang tid.

Han anses som en af verdens bedste midterforsvarere, men spørgsmålet er, om Woodward må begrave denne drøm foreløbigt.

Ét; Koulibaly er stadig dyr, selvom han angiveligt er til salg nu, og to;  Solskjær vil formentligt hellere forstærke andre områder af truppen.

Erling Håland:

Vi ved, at Manchester United gjorde tæt på alt, der stod i klubbens magt, for at overtale teenagesensationen til at skifte i januartransvinduet.

Woodward var fan før, og han skulle stadig være det, selvom klubben tabte kampen til Dortmund.

Det er dog ikke ensbetydende med, at Manchester United også tabte krigen, for Håland har en frikøbsklausul i sin kontrakt, som bliver aktiv efter næste sæson.

Til den tid kan det være, at Ed Woodward og The Red Devils gør sig endnu et forsøg.

Jack Grealish:

Manchester United vil gerne have en kreativ midtbanespiller, som kan drive bolden frem.  Særligt, hvis Paul Pogba forlader klubben til sommer, hvilket der er delte meninger om på nuværende tidspunkt.

Men sker det, skulle Grealish stå øverst på ønskesedlen for både Woodward og Solskjær. Han er relativt ung med sine 24 år, har bevist sin værd i Premier League og er en ledertype på banen.

The Red Devils har nu mere fokus på spillernes personlighed en tidligere, når klubben rekrutterer nye spillere, og Grealish virker som den ideelle signing.

James Maddison:

Det bliver enten Maddison eller Grealish - og ikke dem begge -  når United skal signe en midtbanespiller til sommer.

De minder en del om hinanden og har mange af de samme kvaliteter, men det vides ikke, om Woodward har en decideret favorit mellem de to.

James Maddison:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED