Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2019 10:42
Medie erfarer: United har "El Matador" på listen over januarkøb

Edinson Cavani skulle være blandt navnene på Manchester Uniteds ønskeseddel for januartransfervinduet.


Ole Gunnar Solskjær har ikke mange muligheder til rådighed, når han skal sætte sit angreb, og den hårdtpressede nordmand har også erkendt, at klubben er på udkig efter en ekstra angriber i vintertransfervinduet.

Moussa Dembélé og særligt Mario Mandzukic er blevet nævnt som mulige forstærkninger,  men 90min erfarer, at den uruguyanske superstjerne også florerer på listen over mulige transfermål.

Den 32-årige Paris Saint-Germain-angriber har kontraktudløb efter denne sæson og kunne dermed blive tilgængelig for et rimeligt beløb til januar,  medmindre Manchester United foretrækker at hente ham på en fri transfer til sommer.

Thomas Tuchel, de franske mestres manager, har også udtalt, at han ikke ved, hvad Edinson Cavanis planer for fremtiden er i øjeblikket.

- Jeg ved ikke, hvad hans planer er i øjeblikket, men jeg satser 100 procent på ham denne sæson.

Hvis Manchester United satser på at hente en veteranangriber til vinter, så plejer Cavani i hvert fald at være garant for mål.  Han har scoret 195 mål for Paris Saint-Germain i 283 kampe og er samtidigt et år yngre end Mario Mandzukic.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED