AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2020 16:46
Medie erfarer: Tottenham arbejder på fem transfers lige nu

Football Insider skriver, at Spurs har travlt med at forberede signings til fem forskellige positioner.


Tottenham arbejder lige nu på at hente forstærkninger til hele fem forskellige positioner, erfarer Football Insider.

Grundet Covid-19-krisen er forhandlingerne med de forskellige transfermål midlertidigt sat på standby, men en Tottenham-kilde fortæller til mediet, at klubben har fremskredne transferplaner.

José Mourinho skulle allerede have peget på de spillere, som han ønsker hentet til klubben, men den eneste, der bliver nævnt ved navn, er Willian.

Chelsea-profilen er en af den portugisiske managers yndlingsspillere og har kontraktudløb med Londonrivalerne efter denne sæson.

Derfor har Tottenham allerede taget de indledende skridt for at signe ham og skulle ifølge flere medier - heriblandt Football Insider og Tranfer Window Podcast - have tilbudd den brasilianske winger en kontrakt.

Derudover er Spurs på transfermarkedet efter en ny midterforsvarer, en ny angriber, en offensiv midtbanespiller og en mere defensivt-orienteret én af slagsen samt en ny højreback.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED