Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2021 09:38
Medie erfarer: Everton er tæt på at hente Bayern München-angriber

Everton skulle være tæt på at hente kæmpetalentet Josh Zirkzee fra Bayern München.


LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!

Everton er tæt på at leje den 19-årige Bayern München-angriber Josh Zirkzee, erfarer transferjournalisten Alex Crook fra Talksport.

Selvom den unge hollænder i første omgang kun ser ud til at skifte på en midlertidig aftale, skriver Crook, at The Toffees har en permanent handel for øje på sigt.

ZIrkzee har været i Bayern Münchens akademi siden 2017, da han forlod Feyenoord for at prøve lykken i den tyske storklub. Og det er til at se, hvorfor Everton gerne vil signe Zirkzee, selvom det er svært at se, hvorfor Bayern vil af med ham.

Den 1,93 meter høje angriber har scoret fire mål i 17 kampe for Bayerns førstehold, og hans scoringssnit for klubbens ungdomshold er sublimt. For de tyske mestres U19-mandskab har han eksempelvis lavet 16 mål og fire assists i 21 kampe.

For det hollandske U19-landshold er det også blevet til otte scoringer i ni kampe.

 

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED