AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2020 13:49
Medie erfarer: City og Chelsea kæmper om to stjerneangribere

90 Min skriver, at både Chelsea og Manchester City ser Antoine Griezmann og Mauro Icardi som mulige alternativer til Lautaro Martinez.


Lautaro Martinez vil have FC Barcelona, og FC Barcelona vil have Lautaro Martinez. Det lyder som et match skabt i himlen, og derfor er både Manchester City og Chelsea begyndt at kigge på mulige alternativer til Inter-angriberen.

Det erfarer 90 Min.

Både Chelsea og Manchester City har ellers haft den 22-årige argentinske stjerne grundigt under luppen, men de er blevet informeret om Martinez' ønske om at skifte til Camp Nou.

Men begge de engelske storhold ønsker at signe en ny angriber, og Antoine Griezmann og Mauro Icardi skulle være blandt spillerne, som de nu kigger nærmere på i stedet.

Griezmann er ifølge flere spanske medier - og The Transfer Window Podcast - sat til salg, så Barcelona blandt andet kan finansiere netop indkøbet af Martinez.

Og ifølge 90 Min er et skifte til enten Chelsea eller Manchester City en reel mulighed for den 29-årige franskmand.

Det samme kan siges om Icardi, der denne sæson har været udlejet til Paris Saint-Germain. Han har scoret sin del mål, men skulle ikke være nogen populær skikkelse i omklædningsrummet, så de franske mestre ventes ikke at gøre lejeaftalen permanent.

Omvendt skulle der heller ikke vente den argentinske angriber en plads på holdet i Inter, når han vender tilbage.  cardi skulle også være på klubbens transferliste, og med sin målstatistik er han en spiller, som både City og Chelsea ser nærmere på.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED