Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2020 10:26
Medie erfarer: Arsenal henter tidligere City-midterforsvarer til januar

Football London erfarer, at Arsenal henter Omar Rekik i Hertha Berlin i begyndelsen af det nye år.


Arsenal og Hertha Berlin er blevet enige om en transfer af det 18-årige stortalent Omar Rekik i januartransfervinduet, erfarer Football London.

Den unge midterforsvarer, som har en fortid i Manchester Citys akademi, var tæt på at signe for Arsenal i sommertransfervinduet, men en handel kunne ikke fuldføres tidsnok på Deadline Day.

Tuneseren, som er født og opvokset i Holland, skulle være blevet lovet muligheden for at træne fast med Arsenals førsteholdstrup på sigt, men i første omgang har akademiansvarlige Per Mertesacker planer om at leje Rekik tilbage til Hertha Berlin, så han kan fortsætte sin udvikling i tysk fodbold.

Rekik skulle have haft adskillige tilbud på hånden fra forskellige europæiske klubber, og broderen Karim Rekik skiftede sidste måned til Sevilla på en femårig kontrakt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED