AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:11:2019 20:37
Medie: 'Den tyrkiske Messi' på blokken i Wolves

Wolves overvejer at hente tyrkiske Abdulkadir Omur, der er blevet kaldt den tyrkiske udgave af Messi. Det skriver tyrkiske Ajansspor.


Abdulkadir har været et varmt navn i tyrkiske Trabzonspor, siden han slog igennem i 2016 og siden har fået flere landskampe. Tidligere er han blevet udnævnt som den tyrkiske udgave af Lionel Messi. Noget af en sammenligning.

Flere engelske Premier League-klubber er blevet forbundet med Omur, herunder Manchester United, Liverpool og Tottenham.

Nu skriver tyrkiske Ajansspor, at Wolverhampton holder øje med 20-årige Omur.

Selvom Messi-sammenligningen naturligvis skal tages med et gran salt, var tidligere Chelsea-spiller John Obi Mikel imponeret, da han så Omur første gang.

- Da jeg så ham til træning, sagde jeg til mig selv: ”Måske kommer der ikke en ny Messi til verden, men knægten der har ligheder med Messi. Abdulkadir (Omur, red.) giver dig et stykke af Messi, hver gang han bevæger sig, fortalte Obi Mikel til BeIN Sports.

Omur lavede fem mål og 10 assists for Trabzonspor i sidste sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED