AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2019 17:00
Medie: De Gea er ikke kommet nærmere ny kontrakt

Manchester United er ikke kommet tættere på at forlænge kontrakt med klubbens spanske målmand, David De Gea.


Det er efterhånden ved at udvikle sig til lidt af en saga.

Kontraktforhandlingerne mellem Manchester United og David De Gea har stået på i ganske lang tid, men de to parter kan tilsyneladende ikke blive enige om betingelserne for en ny aftale.

Ifølge Sky Sports er David De Gea ikke kommet nærmere på at sætte sin underskrift på et udspil fra De Røde Djævle, og det skyldes blandt andet, at den spanske landsholdsspiller vil have garantier for, at klubben kan kæmpe med om de store trofæer.

Derudover vil han også have hævet sin løn ganske betragteligt, så han kan ligger i samme kategori som Alexis Sánchez, som er klubbens bedst lønnede spiller.

Den 28-årige målmand har blot ét år tilbage af sin kontrakt med Manchester United, og dermed kan han i princippet forhandle kontrakter med klubber uden for Englands grænser i januar.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED