AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2019 15:39
Medie: Chelsea overvejer Zola som Sarri-erstatning

Maurizio Sarris sæde i Chelsea er blevet ganske varmt, og klubben overvejer efter sigende at erstatte ham med Gianfranco Zola.


10-0.

Det er status efter Chelseas seneste to udebanekampe – derimellem er der blevet spillet en kamp mod Huddersfield på Stamford Bridge, der kastede en 5-0-sejr af sig, men den kamp er lige nu blevet glemt fuldstændig. I stedet er det især søndagens smertelige 6-0-nederlag mod Manchester City, som fylder hos Chelsea.

De første spekulationer, om hvorvidt Maurizio Sarri er i fare for at modtage en fyreseddel, er begyndt, og nu kan det italienske sportsmedie, Sport Mediaset, rapportere, at jobbet som Chelsea-manager er i fare.

I øjeblikket afventer den italienske manager angiveligt et opkald fra Roman Abramovich, som kan vise sig afgørende for den tidligere Napoli-træners fremtid i Chelsea.

Hvis Chelsea beslutter sig for at tage afsked med Maurizio Sarri, er Gianfranco Zola angiveligt kraftigt inde i billedet til at skulle erstatte sin landsmand for resten af sæsonen.

Gianfranco Zola, der har en stor karriere som spiller i Chelsea bag sig, er i øjeblikket assistenttræner for the Blues, men italieneren har også managererfaring bag sig fra sin tid hos blandt andet Watford og West Ham.

Indtil videre må vi dog tålmodigt afvente situationen i Chelsea.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED