Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Chelsea og City risikerer nedrykning fra Premier League

Af Morten Bruun Jørgensen
17.11.2023 Kl. 17:19
Der er nu en melding om, at det kan ende rigtig skidt for både Chelsea og Manchester City.

Chelsea og Manchester City holder måske vejret lige nu. 

Konsekvenserne for klubbernes overtrædelserne af reglerne kan nemlig være kolossale, mener The Times, hvor det er den troværdige journalist Martyn Ziegler, som står bag historien, at vide. 

Den britiske avis skriver fredag eftermiddag, at det virker sandsynligt, at Chelsea og Manchester City vil kunne risikere at blive fratrukket 30 point eller automatisk nedrykning fra Premier League.

 

Vurderingen fra avisen sker på baggrund af, at Everton tidligere i dag blev fratrukket 10 point med øjeblikkelig virkning for at have brudt de økonomiske regler i Premier League. 

Chelsea bliver for nuværende undersøgt af Premier League, mens Manchester City allerede er sigtet for 115 overtrædelser, og ifølge The Times er de to storklubbers overtrædelser altså noget værre end den, som Everton netop er blevet straffet for – og det kan altså munde ud i strengere straffe som en naturlig konsekvens deraf. 

I sin udmelding omkring straffen skrev Everton også på sin hjemmeside, at klubben nu vil følge interesseret med i, hvad der sker omkring lignende sager. 

Der er ingen tidsramme på, hvornår der forventes at komme nyt i sagerne mod Chelsea og Manchester City, og der er også mange ubekendte i forhold til, om klubberne vil ende med at blive straffet så hårdt, som The Times rapporterer om. 

Meldingen fra David Ornstein, som er journalist hos The Athletic, fortæller nemlig til Rio Ferdinands podcast Five, at sigtelserne mod Manchester City og undersøgelsen mod Chelsea er anderledes end den, som Everton er blevet straffet for. Derfor kan straffen også blive anderledes, og det behøver ikke ende med hverken 30 minuspoint eller nedrykning. 


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Tidligere United-stjerne vil være Superliga-træner

2. BREAKING: Everton straffes – fratages point

3. Wow: Så meget bruger Manchester City i lønninger

4. Medie: FC Midtjylland kan score 100 mio. kr. på stor PL-transfer

5. Muligt chokskifte: Tidl. Chelsea-flop tilbage til Premier League?

Annonce