AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2018 23:30
Medie: Chelsea arbejder på kontraktforlængelse med Kanté

Chelsea vil angiveligt forlænge kontrakten med N'Golo Kanté. Det melder Daily Express.


N'Golo Kanté tog Premier League med storm, da Leicester sensationelt vandt det engelske mesterskab i 2015/16-sæsonen. 

Efter den fabelagtige sæson besluttede Chelsea sig for at hente den franske midtbaneoprydder, og han er kun blevet bedre, hvilket han i øjeblikket også viser for Frankrig ved VM-slutrunden. 

Og Chelsea vil særdeles gerne holde på deres ankermand.

Ifølge avisen The Daily Express, vil The Blues nu forlænge samarbejdet med den defensive midtbanespiller og give ham en ugentlig løn på £200.000. Det svarer til 1,68 mio danske kroner om ugen.

Kantés nuværende kontrakt løber frem til sommeren 2021, så det er primært for at giv ham en løn, der svarer til hans status i truppen, at man gerne forlænger kontrakten nu. 

I sin første sæson i Chelsea var Kanté med til at vinde det engelske mesterskab med The Blues. Selvom man ikke kunne følge op på successen i sidste sæson, så mener mange, at 27-årige Kanté igen var blandt Chelseas mest stabile spillere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED