AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:11:2019 20:54
Medie: Championship-profil puster til ilden om Villa-skifte

Aston Villa forsøgte i sommer at hente Hull-profilen Jarrod Bowen, men et skifte blev aldrig til noget. Det kan dog ændre sig til vinter.


Hull-spilleren Jarrod Bowen var en stor profil i The Championship i sidste sæson og tiltrak sig derfor opmærksomhed fra flere Premier League-klubber forud for denne sæson. En af klubberne, der fulgte den unge engelske angriber var Aston Villa.

Interesserede klubber måtte dog se langt efter 22-årige Bowen, der endte med at blive i Hull. I takt med at vinterens transfervindue er kommet nærmere er rygterne om et muligt skifte for Jarrod Bowen også taget til igen. Seneste rygte gik på, at Aston Villa var favorit til at hente englænderen og nu har hovedpersonen selv pustet til ilden.

Birmingham Mail skriver, at den unge angriber er begyndt at følge netop Aston Villa på det sociale medie Instagram og det kan meget vel være en indikation på, at spilleren selv gerne vil skifte til Premier League-klubben, når transfervinduet åbner til januar.

Jarrod Bowen har kontraktudløb med Hull City efter denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED