AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:04:2019 16:00
Medie: Barcelona overvejer bud på Everton-profil

Ifølge spanske Marca har FC Barcelona rettet blikket mod Goodison i jagten på en ny angriber.


Richarlisons flotte debutsæson for Everton har medført interesse fra store klubber som Liverpool og AC Milan, og ifølge det spanske medie Marca har FC Barcelona nu også rettet blikket mod offensivspilleren. 

Ifølge mediet er Barcelonas direktør Eric Abidal på jagt efter en angriber, der kan supplere Luis Suarez, og da andre emner er faldet til jorden, overvejer catalanerne nu et bud på Richarlison. 

Det bliver dog ikke nogen nem opgave for Barcelona at få 21-årige Richarlison til Camp Nou, da Evertons ejer allerede har slået fast, at han ikke bliver solgt til sommer. 

Barcelona håber dog på at udnytte de to klubbers gode forhold til at få en aftale i hus, og det er da heller ikke usandsynligt, at Richarlison vil presse på for et sommerskifte til den catalanske storklub. 

Skulle en aftale blive en realitet, vil det ikke være første gang, at klubberne handler. I sommer hentede Everton således tre spillere i Barcelona. Andre Gomes blev lejet, mens Yerry Mina og Lucas Digne kom til permanent. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED