AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:08:2020 20:45
Medie: Barcelona er klar med bud på Leicester-profil

FC Barcelona er efter sigende klar med et bud op mod 300 millioner kroner på Leicester-forsvarsspilleren Caglar Söyüncü.


FC Barcelona kigger angiveligt efter forstærkninger til forsvaret, og her har de udset sig en stærk Leicester-midterforsvarer til det job. 

Det drejer sig om 24-årige Caglar Söyüncü, der specielt i sæsonens første halvdel spillede fremragende for Leicester, mens han ligesom resten af holdet gik en smule ned i kadence i anden halvleg. 

Det tyrkiske medie NTV Spor skriver, at FC Barcelona og Leicester har været i forhandlinger omkring Söyüncü i noget tid nu. 

Hans tidligere agent, Mustafa Dogru tror også på, at midterforsvareren kunne ende i Barcelona. 

- Det er muligt, at Barcelona kunne hente Caglar denne sommer, da de også var interesseret i ham, da han skiftede fra Tyrkiet til Freiburg. Vi forhandlede med dem dengang og de præsenterede et interessant projekt, fortalte agenten. 

NTV Spor skriver, at et eventuelt bud ville starte på 300 millioner kroner. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED