AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:07:2018 15:47
Medie: Barcelona byder for anden gang på Chelsea-profil

Ifølge Sportsmail har F.C. Barcelona budt £60 millioner pund på Willian.


Barcelona har flere gange været ude med snøren efter Premier League-profiler, og har tidligere både hentet Luis Suárez og Philippe Coutinho i Liverpool.

Nu ser det dog ud til, at det er Chelsea, der står for skud. Her har katalanerne nemlig angiveligt udset sig Willian, og nu kan der være nyt i den sag.

Sportsmail skriver nemlig torsdag, at Barcelona for anden gang har budt på Willian, og at buddet denne gang lyder på £60 millioner.

Ifølge mediet har Barcelona tilbudt at betale £55 millioner med det samme, hvortil de sidste £5 millioner er afhængige af brasilianerens præstationer i klubben.

Barcelona ønsker angiveligt at styrke truppens bredde efter at have mistet både Andrés Iniesta og Paulinho hidtil denne sommer. 

Det er endnu uvist, hvordan Chelsea forholder sig til buddet på deres profil. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED