Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2022 22:09
Medie: Arsenal retter blikket mod Bayern-stjerne

Han har tidligere spillet i klubben.


Arsenal har efter sigende øjnene rettet mod FC Bayern München i øjeblikket, hvor klubben ikke kan nå til enighed med Serge Gnabry om en kontraktforlængelse.
 
Det skriver mediet 90min.
 
Det er en gunstig situation for The Gunners, for den 26-årige har kontraktudløb om et års tid, men de forsvarende Bundesliga-vindere har allerede antydet, at tyskeren muligvis kan forlade klubben i løbet af sommerens transfervindue.
 
- Vi ønsker virkelig at beholde ham. Jeg håber, at han vælger Bayern. Hvis en spiller ikke ønsker at befinde sig til klubben, kan vi muligvis finde en løsning, som gør alle glade, lød det tidligere på måneden fra klubbens sportsdirektør, Hasan Salihamidzic i et interview med Sky Sports.
 
Grunden til, at Arsenal har vendt blikket mod det sydlige Tyskland skyldes, at klubben sandsynligvis ikke kan få fingrene i Raphinha fra Leeds, som i stedet meldes på vej til Arsenals ærkerivaler, Chelsea.
 
Gnabry er en spiller, som man kender særdeles godt i Arsenal, som han skiftede til i en alder af 16 år. Det blev sidenhen til 18 optrædener på førsteholdet under Arsene Wengers styre.
 
I 2016 skiftede han til Werder Bremen for fem millioner pund, og siden da har han taget skridtet videre til sin nuværende klub, FC Bayern München.
 
Onsdag skrev Sky Sports i Tyskland, at også Manchester United viser interesse for Serge Gnabry.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE