Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:09:2021 20:33
Medie: Arsenal og Tottenham vil leje tidligere Liverpool-spiller

Barcelonas ledelse har gennem det seneste lange stykke tid haft et ønske om at afskibe den tidligere Liverpool-spiller.


Barcelonas ledelse har gennem det seneste lange stykke tid haft et ønske om at afskibe Philippe Coutinho.
 
Brasilianeren, der netop er vendt tilbage fra en skade, har stadig gode minder fra sin tid i England, og derfor forsøgte den catalanske klub at tilbyde ham til Liverpool tidligere på sommeren.
 
Liverpool takkede dog nej til muligheden, og det var særligt Jürgen Klopp, der førte an i afslaget. 
 
Det skriver El Nacional.
 
To Premier League-klubber i form af Arsenal og Tottenham holder dog interessen åben, og ifølge Goal vil der i så fald være tale om en lejeaftale.
 
Her har han imidlertid ikke fundet tilbage til fordums storhed, der gjorde ham til en af de bedste spillere i verden. Og flere personer i Barcelona har også opgivet tanken om, at det nogensinde kommer til at ske. 
 
Coutinhos nuværende arbejdsgiver skal betale Liverpool hele 20 millioner euro mere, hvis brasilianeren runder kamp nummer 100 for Blaugrana, og det vil klubben gerne undgå.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE