AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2020 19:11
Med Håland på plads: Dortmund tilbyder angriber til United

Paco Alcacer skulle angiveligt være blevet tilbudt til The Red Devils.


Allerede i begyndelsen af januar udtalte Ole Gunnar Solskjær, at man var på udkig efter en angriber, og behovet er bestemt ikke blevet mindre, efter Marcus Rashford pådrog sig en rygskade.

Derfor skulle Manchester United have sat hele sit netværk af talentspejdere til værks med at finde en angriber, som klubben enten kan signe eller leje for resten af sæsonen.

Erling Håland blev det som bekendt ikke.  Han skiftede i stedet til Borussia Dortmund, hvor han forleden scorede hattrick i sin debut.

Men efter at have snuppet nordmanden for næsen af Manchester United ser den tyske klub ud til at have givet en håndsudrækning til The Red Devils.

Daily Mirror skriver nemlig, at klubben har tilbudt Premier League-storklubben at hente Paco Alcacer.  Den spanske målscorer har ingen fremtid på Signal Iduna Park, nu hvor Håland er kommet til.

Det fremgår ikke, om der er tale om en mulig lejeaftale eller en fast signing, men den 26-årige angriber burde være en overvejelse værd.

Han har scoret fem mål i 11 kampe for Dortmund denne sæson, og i alt står han noteret for 26 mål i 47 kampe for Bundesliga-klubben. 

Tager man med i betragtningen, at en stor del af spanierens optrædener for klubben er som indskifter, så har han faktisk et ekstremt imponerende målsnit.

Rapporten stammer som sagt fra Daily Mirror, men tidligere på måneden fortalte The Times-journalisten Duncan Castles, at Dortmund angiveligt var klar til at udleje den tidligere FC Barcelona-angriber for kun €1 millioner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED