Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2021 09:20
Med fornøjelse: Den israelske "Hazard" er åben for Arsenal-skifte

Football London skriver, at Manor Solomon er beredt på at skifte til Arsenal til sommer.


Arsenal har taget indledende kontakt til Shakhtar Donetsk-kantspilleren Manor Solomon, skrev The Guardian forleden, og nu kan Football London så berette, at den 21-årige israeler er begejstret over udsigten til potentielt at skifte til The Gunners.

Spillemæssigt er Solomon blevet sammenlignet med Eden Hazard, men hvor den tidligere Chelsea-stjerne ikke scorer for Real Madrid, så scorede Solomon mod Los Blancos i dette års Champions League-gruppespil - to gange faktisk.

Det har man også bemærket hos Arsenal, og han ses nu som en potentiel sommersigning, som er i stand til at spille tre forskellige offensive positioner. Og spilleren skulle selv være åbenfor at skifte.

Ifølge Football London fortæller et familiemedlem, at Solomon ville være begejstret for at skifte til Arsenal og er glad for interessen, selvom det ikke er sikkert, at han kan spille Champions League-fodbold næste sæson for The Gunners.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED