Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:06:2021 20:18
McTominay: Dette har været mine tre mentorer i United

Manchester United profil har udpeget tre personer, der har været vigtige for hans tid i Manchester United.


Scott McTominay var ikke en spiller, man havde udset nogen stor fremtid på Old Trafford, men det er alligevel lykkedes skotten at skabe sig et navn i sin barndomssklub.

Han kunne dog ikke have gået distancen selv, hvilket McTominay selv udtaler i et interview med Manchester Evening News.

Her udpeger midtbanespilleren tre figurer i United, der har været afgørende for hans etablering i førsteholdstruppen.

- Fodbold handler alt sammen om meninger. Der er nogle, der kan lide dig, og så er der nogen, der ikke kan. Man kan aldrig tilfredsstille alle, og det vil jeg heller aldrig prøve på. 

- Sir Alex er et ikon for klubben og i mine øjne, og det har en stor betydning, hvis en skikkelse som ham er glad for, at man præsterer på banen.

- Det samme gælder Mourinho og nu Solskjær, så de er glade for mig, bliver jeg også glad for, hvordan jeg gør det. Det har været super vigtigt for min udvikling.

24 årige McTominay spillede 49 kampe for United i den forgangende sæson, hvilket fører op på i alt 133 førsteholdsoptrædener for klubben.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED