AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2019 21:39
McManaman: Liverpool og City er de bedste i Europa

Steve McManaman mener, at de engelske tophold Manchester City og Liverpool lige nu er de bedste klubber i Europa.


Det har taget sin tid, men engelsk fodbold er endelig tilbage på toppen i europæisk sammenhæng.

I sidste sæson formåede alle fire deltagende klubber at spille sig frem til kvartfinalen i Champions League. I finalen var en engelsk sejr sikret, da Tottenham og Liverpool mødtes.

Steve McManaman, der har en fortid i Liverpool, Real Madrid og Manchester City, mener, at Manchester City og Liverpool i øjeblikket er foran giganter som Barcelona, Real Madrid og Juventus.

- Er Premier League foran La Liga? Ja, det er den lige nu, fortæller McManaman til DAZN.

- Lige nu er vi heldige med at have de bedste klubber i England. Så du behøver ikke spille i Real Madrid for eksempel, fordi de bedste klubber er Liverpool og Manchester City. Liverpools fans er meget glade for Mane-Firmino-Salah trioen.

- Lige nu er Liverpool stærkere end Barca, Madrid eller Juventus, men du har brug for lidt held, når du spiller i Champions League. I februar og marts vil de spanske hold være stærkere. Men snakker vi lige nu, er Liverpool og Manchester City de bedste hold i Europa.

McManaman kalder samtidig sidste sæsons 4-0 sejr over FC Barcelona, hvor Liverpool vendte et 0-3 nederlag i første kamp uden Roberto Firmino og Mohamed Salah, for en af de største præstationer i klubben historie.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED