AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2018 23:20
McManaman: Liverpool har bragt sig i en dårlig position

Den tidligere Liverpool-profil, Steve McManaman, mener, at Liverpool har bragt sig selv i en dårlig position i forhold til at gå videre fra deres Champions League-gruppe efter nederlaget til Røde Stjerne Beograd.


Røde Stjerne Beograd leverede tirsdag aften lidt af en sensation, da de slog engelske Liverpool i Champions League med 2-0 på hjemmebane. 

Liverpool kan stadig selv afgøre, om de vil videre fra gruppen eller ej, men de sidste to opgør i gruppen er mod Napoli og PSG på henholdsvis hjemmebane og udebane. 

Hvis det hele skal afgøres i den sidste gruppekamp, mener Steve McManaman, at Liverpool har sat sig selv i en sårbar position.

- Liverpool lider på udebane, og PSG er meget dygtige på hjemmebane. Aftenens resultater afhænger af det hele, men Liverpool ønsker ikke, at de absolut skal vinde over Napoli, fordi de ved, hvor dygtige de er til at forsvare, sagde McManaman til BT Sport.

- De har sat dem selv i en dårlig position i deres gruppe i aften. 

James Milner erkender, at de har gjort opgaven sværere for dem selv, men han mener, at Liverpool har kvalitet nok til at vinde kampene mod Napoli og PSG.

- Vi skal bare ud og vinde vores kampe, og så længe det er tilfædet, har vi det i vores egne hænder, og det skal vi være gode nok til at udnytte, sagde midtbanespilleren ifølge Daily Mail.

- Vi ved, vi kan slå begge hold. Det er to rigtigt gode hold, og det ved vi, men det er op til os, og vi har vist, at vi er et dygtigt hold, men vi skal selvfølgelig være bedre, end vi var her til aften. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED