Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:05:2021 09:06
McGregor om muligt Manchester United-køb: Jeg er seriøs

Conor McGregor slår fast, at han har i sinde at købe andele i en fodboldklub, men det er ikke sikkert, at det bliver lige nu.


"Hej alle. Jeg tænker på at købe Manchester United. Hvad tænker I?".

Sådan skrev Conor McGregor på sin Twitter-profil i sidste måned i kølvandet på Super League-fadæsen, hvor Manchester United-fans rasede - og fortsat gør det - over Glazer-familiens ejerskab af klubben.

Tweetet fik sat gang i de sociale medier, og nu er han for første gang blevet spurgt, om han var seriøs omkring det - og det er han.

- Der kom først en samtale om Celtic. Om at købe andele fra Dermot Desmond (ejer af Celtic, red.). Jeg er i den grad interesseret i at købe et sportshold, siger Conor McGregor ifølge Daily Mirror og tilføjer:

- Celtic og Manchester United er to hold jeg godt kan lide. Jeg er åben for det hele. Jeg føler, jeg kan skabe nogle store ting for en klub, lyder det fra MMA-stjernen.

Det vil dog blive svært for Conor McGregor at købe alle aktier i Manchester United, som ifølge Forbes har en værdiansættelse på 26 milliarder kroner, mens ireren har en personlige formue på 1,5 milliarder kroner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED