Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:05:2022 23:30
Mbappé: "Her afslører jeg min fremtid"

Kylian Mbappé melder snart ud, hvor han fortsætter sin karriere.


Kylian Mbappé kan til sommer hentes på en fri transfer og er uden tvivl en spiller, som alle de store klubber gerne vil have fingrene i.

Trods rygter om Liverpool, Manchester United og Manchester City, så har det længe været Real Madrid, der er blevet udpeget som favorit til at hente franskmanden. Men der har også været rygter om en kontraktforlængelse med PSG.

Hovedpersonen har dog flere gange slået fast, at han ikke har truffet en beslutning endnu, men nu fortæller han, at der snart kommer en melding omkring fremtiden.

- Jeg vil officielt annoncere min beslutning omkring fremtiden, inden jeg tilslutter mig det franske landshold til juni, siger Kylian Mbappé ifølge Fabrizio Romano

- Det er slut. Der er nogle detaljer tilbage, men det er slut, lød det om sin fremtid.

I starten af juni skal Frankrig spille fire kampe i Nations League, hvor de møder Danmark og Østrig en enkelt gang samt Kroatien to gange. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE