AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2019 16:00
Matip ser frem til CL-finale mod Tottenham: Vi ved, vi kan besejre dem

Joel Matip glæder sig over sine egne præstationer i anden halvdel af sæsonen, mens han ser frem mod Champions League-finalen mod Tottenham.


Om halvanden uge går det løs i sæsonens største – og sidste - kamp.

Tottenham og Liverpool tørner sammen i Champions League-finalen, der ligesom finalen i Europa League altså bliver et rent engelsk anliggende. Det er derfor også to klubber, der kender hinanden indgående efter en del møder gennem mange år.

Dog regner Joel Matip ikke med, at kampen kan sammenlignes med tidligere opgør, men det giver alligevel Liverpool-spillerne en vis tro på tingene, at holdet tidligere har vundet mod Tottenham.

- Det var en god sæson, og vi kan afslutte den. Det er vores største kamp denne sæson, og vi vil gøre alt for det. Det vil blive en komplet anderledes kamp, men vi ved, vi kan besejre dem – og vi ser frem til det, fortæller midterforsvareren til Liverpools hjemmeside.

Han siger ydermere også, at han er glad for, hvordan han har formået at komme tilbage ovenpå en svær sæsonstart, hvor han døjede med skader og kunne se Joe Gomez forme et succesfuldt makkerpar med Virgil van Dijk i det centrale forsvar.

- I begyndelsen af sæsonen var jeg plaget af skader, og de øvrige gutter gjorde det rigtig godt, så der var ingen grund til at ændre. Men i anden halvdel kunne jeg spille og forbedre mig. Jeg har det godt. Man venter på det, og hvis man kan bruge det, er det ikke en dårlig følelse – det er den værste følelse.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED