AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:10:2019 19:29
Mata insisterer: Liverpool-opgør er en mulighed for at ændre dynamikken

Juan Mata mener, at søndagens storopgør mod Liverpool er en mulighed for Manchester United til at ændre dynamikken i klubben, skriver Daily Mail.


Ole Gunnar Solskjærs mandskab har fået en frygtelig start på sæsonen, hvor de kun har ni point efter otte kampe i Premier League.

Tingene bliver ikke nemmere for holdet søndag, hvor de er værter for førerholdet Liverpool, som har vundet samtlige kampe i Premier League i denne sæson.

- På søndag har vi en stor chance for at ændre dynamikken, og vi er meget motiverede for at tage sejren, har Juan Mata skrevet i sit seneste blogindlæg.

- Vi er United, vi spiller på hjemmebane, og vi vil give alt for at være i stand til at tage sejren, som vores fans fortjener i sådan en speciel kamp.

Juan Mata har repræsenteret United 10 gange denne sæson, men han har hverken produceret assist eller mål i de 413 minutter spilletid.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED