AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2019 13:20
Mata: Dette har været en smertefuld sæson for Manchester United

Juan Mata sidder tilbage med en bitter smag i munden efter gårsdagens sæsonafslutning.


Der var visse tidspunkter denne sæson,  hvor hele Manchester United-fanskaren var ekstatiske,  men der var længere mellem de gode stunder end de dårlige,  og en forfærdelig sæsonafslutning ødelagde alt håb om at kvalificere sig til Champions League.

Derfor lægger Juan Mata heller ikke fingrene imellem, når han ser tilbage på de seneste ni måneder.

- Et nederlag på sæsonens sidste dag var den værste måde at slutte en i forvejen dårlig sæson af på for alle, der er en del af Manchester United-familien, skriver den spanske midtbanespiller på sin egen blog.

- Der har været gode momenter undervejs, men følelsen her til slut er meget bitter. Ingen af os er tilfredse med vores overordnede niveau gennem sæsonen. Når vi vinder, gør vi det sammen, og når vi taber, er det også vores fælles ansvar.

Nu er tiden kommet til at reflektere over sæsonen,  men spanieren forventer ikke, at den skuffede fornemmelse fordufter lige foreløbigt.

- Nu er det på tide at analysere, reflektere og forbedre sig, for klubben burde være i en anden situation end den, vi befinder os i, skriver Mata.

- Det er ikke sundt at fokusere på det negative, men det er heller ikke muligt at benægte det åbenlyse, for vi må være realistiske og erkende, at denne sæson har været en stor skuffelse.  Det er meget smertefuldt, og det vil det være hele sommeren.

Det store spørgsmål er, om Juan Mata er en del af det Manchester United-mandskab, som skal forsøge at vende skuden næste sæson.  Den lille spanier har kontraktudløb ved udgangen af juni, og selvom der har været forlydender om en mulig kontraktforlængelse, er den endnu ikke blevet indgået.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED