Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2020 12:34
Masseudvandring: Arsenal er klar til at tage afsked med 12 spillere

Football London skriver, at 12 spillere kan være fortid i Arsenal, når næste sæson begynder.


Mikel Arteta nærmer sig så småt sit første år som Arsenal-træner, og det står efterhånden klart, hvilke spillere han foretrækker - og måske endnu vigtigere; hvem han ikke gør.

Visse spillere nærmer sig deres kontraktudløb, mens andre enten selv ønsker at forlade klubben eller ønskes solgt. Ifølge Football London skulle op mod hele 12 nuværende Arsenal-spillere være fortid, når næste sæson begynder.

Starter vi i målet, ventes Matt Macey, som har tilbragt syv år i klubben, at forlade Arsenal til fordel for mere førsteholdsfodbold. Han kan få følgeskab af Sokratis, der lige nu er degraderet til en rolle for klubbens U23-mandskab.

Calum Chambers kan nå at overbevise Arteta om, at han stadig er til at stole på, men skader har plaget den nu 25-årige forsvarer i flere år.  Shkodran Mustafi skulle angiveligt selv have afvist at forlænge sin kontrakt med klubben og kan dermed forlade The Emirates på en fri transfer til sommer.

Det samme gælder David Luiz. Brasilianeren fik tilkæmpet sig en etårig forlængelse forud for denne sæson, men det er tvivlsomt, at han tilbudt en ny. På backpositionen var Sead Kolasinac tæt på at vende tilbage til Bundesligaen på Deadline Day, og smutter han ikke til januar, sker det i hvert fald til sommer.

Rykker vi frem til midtbanen, ventes Dani Ceballos at vende tilbage til Real Madrid efter endt lejeophold, selvom Arsenal måske har en købsklausul på £25 millioner. Mesut Özil har selv udtalt, at han bliver hængende i klubben, til kontrakten udløber til sommer, men der er nok efterhånden ingen chance for, at han bliver tilbudt en ny.

Ainsley Maitland-Niles endte med at blive i klubben, selvom han var rygtet til både Everton og Wolves. Efter en sæsonstart med spilletid er han nu atter havnet på bænken, og han er nok efterhånden nået det punkt, hvor han ønsker at repræsentere en klub, som han får fast spilletid for.

Matteo Guendouzi er et stort problembarn, som ifølge flere kilder har massive attitudeproblemer. Nu er han udlejet til Hertha Berlin, og medmindre han modner gevaldigt i denne sæson, ventes han solgt sil sommer sammen med Lucas Torreira.

Uruguyaneren er udlejet til Atletico Madrid, som angiveligt satser på at gøre skiftet permanent efter sæsonen. Helt i front befinder Alexandre Lacazette sig i en situation, hvor hans Arsenal-karriere ser ud til at lakke mod enden.

Klubben forsøgte aktivt at sælge ham i sommertransfervinduet, men han var for dyr for de interesserede klubber. Efter en fin sæsonindledning er formen dykket, og han startede kampen mod Leeds ude.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED