Martial sikrede United fornuftigt udgangspunkt i Belgien

Af Morten Bruun Jørgensen
20.02.2020 Kl. 19:49
Manchester United fik et fornuftigt udgangspunkt med fra 1/16-finalen i Europa League mod Club Brügge. Anthony Martial fik udlignet til resultatet 1-1.

Målmændene var i fokus på Jan Breydel Stadion i Brügge, hvor Manchester United gæstede Club Brügge.

For efter 15 minutter blev hjemmeholdets Simon Mignolet noteret for en assists, da den tidligere Liverpool-målmands udspark havnede for fødderne af Emmanuel Dennis, som lobbede bolden over Sergio Romero og i mål. Manchester Uniteds reservemålmand var kommet gevaldigt på mellemhånd og befandt sig uden for feltet.

Senere tog den argentinske landsholdsspiller imidlertid revanche, da han diskede op med en vigtig redning i en af Club Brügges gode perioder.

Den belgiske storklub kunne dog også lave fejl, og en af dem stod Brandon Mechele for, da han undervurderede en løs bold, som en flyvende Anthony Martial fik under kontrol og stak afsted i fuld fart mod Simon Mignolet. I sidste ende scorede den franske angriber stensikkert på friløberen.

Kampen bød på chancer i begge ender, men skarpheden manglede i de afgørende øjeblikke, og derfor endte det 1-1 i Belgien, hvilket giver Manchester United et vigtigt udebanemål.

Der er returkamp på Old Trafford om en uge.