Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Martial forlader United: Tre klubber jagter ham

Af Emil Plovgaard
31.05.2024 Kl. 13:42

Anthony Martial forlader Manchester United på junis sidste dag.

Det har franskmanden selv bekendtgjort.

På trods af, at det ikke har kørt på skinner for franskmanden i United i de seneste sæsoner, skorter det ikke på interesse.

Qua sin status som transferfri, vil han være interessant for en del klubber, og ifølge Sky Sports News forsøger tre klubber nu at lande en aftale med angriberen.

Det drejer sig om de to franske klubber Lyon og Marseille samt tyrkiske Besiktas.

Martial skiftede til Manchester United fra AS Monaco for 448 millioner kroner tilbage i 2015, og dermed blev han verdens dengang dyreste teenager.

Stor Ten Hag-beslutning trækker ud

Hans ni år lange ophold på Old Trafford kommer dog til en ende denne sommer.

I alt blev det til 317 kampe for De Røde Djævle med 90 scoringer til følge.

Martial skrev følgende om sit exit på Instagram forleden.

Medie: United-stjerne såret efter Ten Hag-løgn

– Kære fans af Manchester United.

– Det er med store følelser, at jeg i dag siger farvel. Efter ni utrolige år i klubben er tiden kommet til at vende et nyt kapitel i min karriere.

– Siden jeg ankom i 2015 har jeg haft den utrolige ære af at bære trøjen og spille foran jer, de bedste tilhængere i verden.

– I har været en uvurderlig støtte gennem gode og svære tider. Jeres lidenskab og loyalitet har været en konstant kilde til motivation hos mig.

– Jeg vil gerne takke jer for alt, I har gjort for mig. Jeres sange, jeres opbakning og jeres kærlighed til klubben er minder, der for evigt vil være at finde i mit hjerte.

– Jeg vil også gerne sige tak til alle mine holdkammerater, den tekniske stab og medlemmer af klubben, som jeg har mødt gennem mine ni år her.

– Jeg er stolt over at have været i stand til at dele disse oplevelser med jer.

– Manchester United vil for altid være i mit hjerte. Denne klub har markeret sig i min karriere og har tilbudt mig en utrolig mulighed for at spille foran jer.

– Jeg forlader jer for at tage hul på nye udfordringer. Jeg vil altid være en rød djævel, og jeg vil fortsætte med at følge lidenskabeligt med i klubbens resultater.

– Igen; tak for alt. Vi ses snart.

– Med stor kærlighed

– Anthony Martial.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce