AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:06:2020 08:18
Marketingsstunt: Atletico-stjerne annoncerer ikke ny klub i dag

Saul Niguez' annoncering i dag kommer nok til at skuffe de fleste.


Hvis du gik og håbede på, at Saul Niguez ville annoncere sit skifte til en Premier League-klub i dag, er det vist desværre vores job at skyde forhåbningerne ned igen.

Den velansete Sky Italia-journalist Fabrizio Romano skriver nemlig, at Niguez i stedet offentliggør et forretningsprojekt, som intet har med transfers eller dét at forlade Atletico Madrid at gøre.

Hypen var ellers stor, da den 25-årige spanier for tre dage siden skrev på sin Twitter-besked -  både på spansk og engelsk -  at han ville "annoncere sin nye klub om tre dage".

Der har været masser rygter om Saul Niguez til Manchester United i tidens løb, og pålidelige The Guardian skrev tidligere på sæsonen, at Atletico var villige til at sælge for omkring £70 millioner.

Det ville også have været yderst usædvanligt, hvis den spanske midtbaneprofil på den måde selv offenliggjorde et skifte.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED