AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:04:2019 19:34
Marco Silva: United får det svært på Goodison

Marco Silva advarer Manchester United om, at der venter dem en svær opgave, når de søndag gæster Goodison Park.


Everton har i denne sæson spillet uafgjort med Liverpool og besejret Chelsea samt Arsenal på Goodison Park, ligesom man har holdt buret rent i de seneste tre hjemmekampe.

I sidste weekend led The Toffees ganske vist et chokerende 0-2-nederlag ude mod Fulham, men manager Marco Silva er overbevist om, at også Manchester United kommer til at få det svært på Goodison Park.

- Selvom vi har stor respekt for Manchester United, og den kvalitet de har - ikke bare den individuelle kvalitet, men også som hold - er det op til os på hjemmebane. Jeg er 100 procent sikker på, at hvis vi leverer vores bedste, bliver det svært for dem. Det tvivler jeg ikke på, udtaler portugiseren på torsdagens pressemøde og fortsætter:

- Hvis vi kan ramme samme niveau, som vi har gjort i de seneste tre hjemmekampe, bliver det virkelig svært for dem, og det vil jeg rigtig gerne have. Det er mit ønske, vores ønske som hold, at vi igen leverer på det niveau på Goodison.

Everton må mod United undvære Andre Gomes, som har fået tre spilledages karantæne for at stemple Fulhams Aleksandar Mitrovic.

- Vi kender Andre. Han er en ærlig og fair fodboldspiller, som nyder at være her. Det viste han ikke i dette øjeblik, men det er noget, som nogle gange kan ske i kampene.

- Det er svært at spille mod en hård spiller som Mitrovic, men vi skal være mentalt i balance hver gang - og det er et øjeblik, som Andre kan lære af, for det bliver svært for os, og det bliver svært for ham at være ude i de næste tre kampe.

Klubbernes indbyrdes møde på Old Trafford tidligere på sæsonen endte med en 2-1 sejr til De Røde Djævle.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED