AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2019 18:40
Marco Silva bryder tavsheden efter fyring

Marco Silva har for første gang udtalt sig, efter han torsdag aften blev fyret som Everton-manager.


18 måneder fik Marco Silva i spidsen som Everton-manager, før det smertelige nederlag på 5-2 til rivalerne fra Liverpool FC satte en stopper for Marco Silva.

Marco Silva ankom til Everton i sommeren 2018, men han blev fyret efter en stime på ni nederlag i de seneste 13 Premier League-kampe.

- Det har været en stor ære at være manager for Everton de sidste 18 måneder, og jeg vil gerne takke Farhad Moshiri, Bill Kenwright, Denis Barrett-Baxendale, Keith Harris, Marcel Brands og hele bestyrelsen for at give mig chancen for at være en del af denne fantastiske klub, sagde Marco Silva i et statement ifølge Liverpool Echo.

- Tak til alle Everton-fansene, der altid lever og ånder for klubben og viser så stor passion.

- En speciel tak til alle spillerne, deres professionalisme og deres vilje til at arbejde hver dag, og en tak til klubstaben, der bød mig velkommen til Finch Farm træningsanlægget, og fik mig til at føle mig hjemme. Ønsker jer alt det bedste. COYB, sluttede den fyrede Everton-manager.

Marco Silvas nu tidligere klub tager hjemme imod Chelsea i den tidlige kamp lørdag i Premier League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED