AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2018 12:00
Marca: Manchester United forbereder €80 mio. bud på Hernandez

Marca mener, Atletico Madrids VM-vindende forsvarer Lucas Hernandez i øjeblikket overvejer et skifte til Manchester United.


Tidligere på ugen udtalte  Lucas Hernandez til RMC, at han er glad for livet i Atletico Madrid -  men at alt kan ændre sig i fodbold, og hvis det rette bud kom, ville han overveje det.

Den udtalelse har selvfølgelig affødt rygter i Spanien, hvor Marca insisterer på, at Manchester United allerede er kommet med et enormt bud på den franske forsvarer.

The Red Devils har angiveligt tilbudt VM-vinderen en kontrakt, der indbringer ham mere end dobbelt så meget, som han i øjeblikket tjener hos den spanske storklub, og med Hernandez' nuværende kontrakt kan Manchester United frikøbe ham for €80 millioner.

Det er mange penge, men ikke nok til at skræmme United væk, skriver Marca, og hvor en transfer tidligere virkede noget nær umulig, mener det spanske medie nu, at Hernandez er i tvivl om sin fremtid.

Lidt varsom skal man dog være med rygterne, da det er en velkendt taktik for spanske spillere at bringe Manchester United op, når de fisker efter en ny og forbedret kontrakt hos deres nuværende arbejdsgiver. 

Ikke desto mindre ville det give mening, hvis Manchester United havde udvist interesse i franskmanden. Han kan spille både midterforsvarer og agere backup til Luke Shaw på venstrebacken, og det er efterhånden velkendt, at José Mourinho forsøger at opruste på de defensive positioner. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED