Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2020 14:50
Mangler offensiv kraft: Manchester United vil finde konkurrent til Wan-Bissaka

Aaron Wan-Bissaka er blandt Premier Leagues bedste højrebacks i defensiven, men har mangler i angrebsspillet. Derfor kigger Manchester United nu efter sigende efter endnu en spiller


Aaron Wan-Bissaka er elsket af de fleste Manchester United-fans for sine energiske og solide defensive præstationer, der som regelt byder på op til flere glidende tacklinger. Men samtidig er der også bred enighed om, at den offensive side af hans spil lader en del tilbage at ønske.

Og det ser ud til, at den opfattelse er delt af United-ledelsen. For ifølge ESPN vil The Red Devils i løbet af de næste par transfervinduer kigge på forstærkninger til højreback-positionen. Dette ønske skulle efter sigende komme fra Ole Gunnar Solskjær selv. 

United vil derfor finde en ny højreback, og dette projekt er ifølge mediet både sat i søen for at have et alternativ til Aaron Wan-Bissaka i kampe, hvor mere offensivt spil er på dagsordenen, og for at forsøge at presse den unge englænder til at udvikle og forbedre sit spil. 

Aaron Wan-Bissaka har i 58 kampe for Manchester United leveret en scoring og fire assists.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED