Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2019 10:55
Mané var bekymret omkring Klopp-samarbejde: Han talte for meget

Sadio Mané fortæller, at han var bekymret for, hvorvidt han kunne trives under Jürgen Klopp, som 'talte for meget'. Nu stortrives kantspilleren under tyskeren.


Sadio Mané er i den grad blomstret i Liverpool under Jürgen Klopp, hvor han er en af de absolut bedste spillere. Senegaleseren har allerede scoret fem mål i indeværende Premier League-sæson. 

Lynhurtige Mané var dog langt fra sikker på, at tingene ville fungere mellem ham og Klopp. Tyskerens varme gjorde bekymringerne til skamme.

- Han snakkede for meget, og jeg sagde: “Wow, det her bliver hårdt for mig, for jeg er lidt stille", fortæller Mané til Sunday Times.

- Alle elsker ham (Klopp, red.), og det er vigtigere for at være ærlig. Han er en sjov fyr, men på samme tid er han også en seriøs mand.

- Normalt når jeg snakker med ham uden for banen, er det om personlige ting. Ting om min livsstil og mit liv – og det er vigtigt for mig. Jeg føler, at jeg har nogen, jeg kan betro, slutter Mané.

Sadio Mané er formentlig blandt de første på holdkortet, når Klopps tropper senere i dag gæster Manchester United.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED