AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2020 09:06
Mané inden Liverpool-skifte: Vi tænkte mest på Manchester United

Sadio Mané havde en anden engelsk storklub i tankerne et par måneder inden, han skiftede til Liverpool.


Det var bestemt ikke skrevet i stjernerne, at Sadio Mané skulle havne i Liverpool.

Jürgen Klopp havde nemlig ikke fået et godt førstehåndsindtryk af senegaleseren, og samtidig havde den nuværende Liverpool-spiller heller ikke Merseyside-klubben i tankerne. Det var derimod en anden engelsk topklub.

- Vi (mig og min agent, red.) tænke mest på Manchester United, fortæller Mané i et interview med the Times.

Det endte dog med, at Jürgen Klopp tog kontakt til Sadio Mané, der var med til at sikre Southampton en sejr mod Liverpool i marts 2016, hvor senegaleseren kom ind fra bænken og scorede to gange.

- Det var en svær tid for mig, fordi jeg var på bænken, så jeg tænkte ikke over, at nogen skulle ringe til mig. Men jeg var glad for, at han gjorde det, og at han ikke tænkte, jeg var en rapper.

Jürgen Klopp har fortalt, at han syntes, at Sadio Mané lignede en rapper, og at han derfor ikke hentede senegaleseren til Dortmund, mens han var træner i den tyske storklub.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED