AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:08:2019 16:06
Mané har ikke holdt rigtig ferie i syv år: Tiden er knap

Det er ikke blevet til mange feriedage for Sadio Mané gennem lang tid, men Liverpool-stjernen har vænnet sig til det.


Sadio Mané må være en af de fodboldspillere, der har haft det hårdest i løbet af den seneste håndfuld år.

Den 27-årige Liverpool-stjerne har ikke været i stand til at få ladet batterierne op på samme måde i løbet af sommeren som mange af kollegaerne i den professionelle fodboldverden.

Masser af klubkampe og diverse turneringer med landsholdet har betydet, at kantspilleren ikke har holdt meget ferie, og derfor er han også først for ganske nylig vendt tilbage til Liverpool efter en sommer, hvor han deltog i Africa Cup of Nations for Senegal.

- Tiden er knap. Jeg har spillet i noget tid. Jeg har ikke haft ferier i mere end 20 dage gennem syv år, men jeg er vant til. Jeg er klar. Jeg er her nu, så lad os komme i gang, fortæller Sadio Mané ifølge BBC.

I aften kan han være på banen for Liverpool i Super Cup-kampen mod Chelsea efter at have startet på bænken i sæsonens første Premier League, mens han missede Community Shield-opgøret mod Manchester City.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED