AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:11:2019 16:48
Mandzukic ønsker at træne med United allerede fra januar: Beckham kan stoppe skiftet

Mario Mandzukic håber angiveligt på at starte træningen i Manchester United allerede i december forud for et skifte til klubben i januar fra Juventus.


Den kroatiske landsholdsspiller har været frosset ud af de italienske mestre siden ankomsten af Maurizio Sarri som træner i sommer.

Han er udeladt af Juventus’ Champions League-trup, og han har stadig til gode at deltage i en turnering for Juventus i denne sæson

United har længe været udset som den mest sandsynlige destination, og det italienske medie Tuttosport skriver, at den 33-årige ønsker at skifte så hurtigt som muligt.

Mandzukic er opsat på at træne med United allerede fra næste måned for at give ham tid til at vænne sig til de nye omgivelser før et eventuelt officielt skifte i januar.

Skiftet er kun muligt, hvis de to klubber bliver enige, og Juventus lader ham gå tidligt. Angriberen træner i øjeblikket ikke med Juventus’ førstehold, hvor han i stedet følger en individuel rutine.

Et andet italiensk medie, nemlig Calciomercato melder, at et skifte til United ikke er sikkert, da Mandzukic også tiltrækker sig interesse fra MLS, skriver Fourfourtwo.

Kilder har fortalt mediet, at Mandzukic kan være at finde i MLS snart, hvor den stærkeste interesse kommer fra David Beckhams Inter Miami.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED